Welke verzekeringen biedt MisterFly aan?

Zorgeloos op reis? Wil je klant écht helemaal niks aan het hoofd hebben?

Kies dan voor 1 van de verzekeringsopties en ga met een gerust gevoel op vakantie. Misschien denk je klant:

‘Ik heb al een creditcard, daarmee ben ik al verzekerd’.

Standaardkaarten (behalve Visa Premier en Gold MasterCard) bieden niet voldoende bescherming en dekken meestal geen annulering, medische verzorging in het buitenland of verloren bagage. Bovendien bieden zij geen specifieke reisverzekering.

‘Ik ga uitrusten in de Bahama’s en ben van plan zo min mogelijk te doen, de kans dat ik risico loop op een ongeluk is minimaal.’

Risico’s zijn overal en wat in eigen land geen problemen oplevert, kan in het buitenland net iets anders lopen. En dan hebben we het nog niet over de stress en het gevoel van hulpeloosheid dat dat met zich mee brengt. Een mogelijke taalbarrière, andere omstandigheden en stress kunnen ervoor zorgen dat je het allemaal even niet meer weet. Een reisverzekering zorgt ervoor dat je in alle rust op reis kan vertrekken.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan krijg je met de optie voor medische zorg de juiste behandeling of zelfs repatriëring.

 ‘Verzekeringen klinken wel altijd goed, maar als er echt iets gebeurt, is het altijd lastig om een vergoeding te krijgen’.

Dankzij onze revolutionaire verzekeringspolis ben je ons geen uitleg of bewijs verschuldigd en betalen we je binnen de 72 uur terug! Makkelijker kan echt niet!

Onze verzekeringsopties bieden voor elk wat wils: van de relaxte backpacker tot reiziger die graag alle risico’s wil uitsluiten.

Wij bieden 3 verschillende verzekeringen aan: 

De onvoorwaardelijke reisverzekering (exclusief bij MisterFly!)

Polisnummer AXBE2017125 -   Bekijk de algemene voorwaarden

Is je klant van gedachten veranderd? Ziet je klant toch af van de vakantie, maar heeft hij of geen documenten die je normaal moet overleggen bij een annuleringsverzekering? Geen probleem! Met de exclusieve MisterFly annuleringsverzekering is dat allemaal niet nodig. Lees hieronder wat dit precies inhoudt. 
Deze verzekering omvat:

●      Annulering zonder uitleg of bewijs tot de dag voor vertrek en een terugbetaling binnen 72 werkuren.

Info: Bij het annuleren kun je kiezen uit 2 opties:

●      Als je klant kiest voor de optie zonder uitleg en zonder bewijs, dan wordt het verzoek meteen goedgekeurd en wordt je klant binnen de 72 uur terugbetaald (met een eigen risico van 30%).

●      Als je klant ervoor kiest om een reden voor de annulering en de bijhorende documenten op te geven, dan zal het verzoek gekeurd worden en wordt je klant terugbetaald met een eigen risico van 20% voor eender welke uitleg en 10% in het geval van een overlijden of ziekte.

LET OP: Als je klant kiest voor de 2e optie en het verzoek geweigerd wordt omdat de reden voor de annulering niet gedekt wordt of omdat de ondersteunende documenten niet geldig zijn, dan kan de klant gewoon weer overschakelen naar optie 1 waarbij hij zeker is van goedkeuring en dus van de terugbetaling. Hoe bedoel je, zorgeloos annuleren? MisterFly maakt het graag zo gemakkelijk mogelijk!

ASSISTENTIE, REPATRIËRING, BAGAGE en VERTRAGING - verzekering

 Polisnummer AXBE2017126 -   Bekijk de algemene voorwaarden

Deze verzekering omvat:

●      Medische kosten tot € 50.000

●      Hospitalisatie en repatriëring

●      Beschadigde, verloren of gestolen bagage tot € 1.000

●      Vertraagde vlucht tot € 100 per vertraagde vlucht van meer dan 4 uur                                                                                                                                                               

MULTI-RISK pakket: combineert beide bovenstaande polissen

Polisnummer AXBE2017124 -   Bekijk de algemene voorwaarden

Wil je klant echt 1000% zeker zijn dat de vakantie niet wordt verpest door verloren bagage, een doktersbezoek of een vertraagde vlucht? Kies dan voor deze optie, waarbij  alle voordelen van de eerder genoemde polissen worden gecombineerd, perfect voor een vakantie waarbij de klant zich nergens druk om hoeft te maken.

Dit pakket omvat:  

●      Annulering zonder uitleg of bewijs tot de dag voor vertrek en een terugbetaling binnen 72 werkuren

●      Medische kosten in het buitenland

●      Hospitalisatie en repatriëring

●      Beschadiging, verloren of gestolen bagage

●      Vertraagde vluchten

Completer dan dit wordt het niet!