Wie is MisterFly?

In een paar woorden : 

"Ik ben een innovatief reisboekingsplatform dat in september 2015 werd gelanceerd door het visionaire en inventieve duo Nicolas Brumelot en Carlos Da Silva, al 25 jaar. Het behoort tot de Digitrips groep. Zie de website
Als slimme en hybride buitenstaander ben ik een specialist in online reisverkoop met een innovatieve, eenvoudige en overzichtelijke site, die zich bovendien onderscheidt door een overvloed aan exclusieve diensten. Ik heb een compleet en gevarieerd aanbod ontwikkeld (vliegtickets, accommodatie, pakketten Dynamic Package, autoverhuur en transfers) dat ik verdeel via mijn website, maar ook aan reisbureaus, ondernemingsraden of op andere commerciële sites zoals VeePee, Cdiscount of Paris Aéroport, in Frankrijk en België. Ik heb al bijna 6 miljoen passagiers op reis geholpen dankzij het concurrentievermogen van mijn tarieven en ik bied ook particuliere verkoop van droomvakanties dankzij mijn merk Idiliz!
Om al deze redenen ben ik beloond met meerdere competentietrofeeën, waaronder de prestigieuze Travel d'or 'Best Travel Agency' (gestemd door internetgebruikers in 2016 en 2017), de Tech 5 Europe (snelst groeiende Europese start-up in 2017) of de Innovation Trophy in 2019."

Voor de nieuwsgierigen :  

De oprichters Nicolas Brumelot en Carlos Da Silva zijn welbekend in het vak in Frankrijk, want zij staan aan de basis van 2 succesverhalen: Look Voyages van 1989 tot 1997 en Go Voyages, dat zij samen overnamen en gedurende 15 jaar mede beheerden. Vandaag de dag heeft MisterFly zich in alle richtingen ontwikkeld en wordt de beroemde tandem nog steeds ondersteund door een groot aantal medewerkers, experts in toerisme en zo enthousiast als de All Blacks! 

Wat kunnen wij voor u doen dat anderen niet kunnen ?  

De lijst is zo lang dat hij een aparte FAQ verdient. Klik hier om het te lezen.

Onze waarden, ons DNA.

MisterFly gaat ook over sterke waarden: Eenvoud, Verantwoordelijkheid, Plezier en Respect die wij elke dag nastreven binnen onze teams, met onze klanten, onze partners en onze leveranciers. 
GENDER GELIJKHEID Index: Totale score: 95/100